Pittsburgh Penguins on kevättä kohden jälleen kerran äärimmäisessä terässä. Se oli ennen tätä ottelua voittanut peräti 15 viimeisistä 20 kohtaamisesta. Carolina Hurricanes taistelee kynsin hampain playoff paikasta ja tänään odotettiin hienoa taistelua kotijoukkueelta, toisin kävi. Penguins alkoi heti ensimmäisestä erästä takomaan kiekkoa ohi Cam Wardin.

Ensimmäisessä erässä Jake Guentzel vei vieraat johtoon ja Carolina oli hyvin vielä pelissä mukana. Vain vähän maalipaikkoja molemmille ja Ward sekä Murray hoitivat tilanteensa kaikki hyvin. Toisessa erässä Penguins lisäsi myllyä. Olli Määttä vei vieraat jo 0-2 johtoon ja suomalaisittain hieno ilta sai jatkoa, kun Teuvo Teräväinen kavensi Carolinalle 1-2. Sitten alkoi Phil Kessel show. Mies vei upeilla rannelaukauksillaan jne vieraat jo 1-3 ja 1-4 johtoon ja peli näytti olevan ohi. Cam Ward Carolinan maalilla oli voimaton taitavan penguinsin edessä.

Kolmannessa erässä Crosby ja Malkin lisäsivät Pens johdon 1-6 lukemiin ja Carolina jätettiin ihmettelemään. Jotain speciaalia olisi pitänyt tänään nähdä Hurricanesin osalta. Enemmän taklauksia, jopa tappeluita. Pelaajia pitää osata ärsyttää ja härnätä enemmän, sillä juuri sellaisessa pelissä penguins pitäisi haastaa tässä vaiheessa kautta. Huomenna maalilla saatetaankin nähdä Scott Darling, joka hankittiin täksi kaudeksi chicagosta. Viktor Rask -4 lukemillaan saa katsoa peiliin tämän pelin jälkeen carolina hyökkääjistä, miehen peli oli totaalista pölyä tänään.

Brassard kaupattiin lopulta Penguinsiin

Ottelun aikana ja ennen sitä nähtiin myös merkittävä pelaajakauppa. Ottawa kauppasi mahtavan hyökkääjänsä Derrick Brassardin Penguinsiin ja ensimmäinen kauppa peruttuunkin nhl:n toimesta, sillä kabineteissa ei oltu toimittu oikein. Jatkokauppa kuitenkin hyväksyttiin ja Brassard todellakin siirtyy loppukaudeksi Pittsburghiin. Pittsburgh sai lisäksi kaupassa ottawa prospectin Vincent Dunnin ja vegas prospectin Tobias Lindbergin sekä Ottawan 3.kierroksen varauksen 2018 draftissa. Ottawa sai Ian Colen puolustukseen, maalivahtilupaus Gustavssonin, ensimmäisen kierroksen varauksen 2018 draftiin ja myös kolmannen kierroksen varauksen 2019 draftiin. Las Vegas puolestaan sai kovaotteisein Ryan Reevesin ja neljännen kierroksen varauksen 2018 draftiin.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!