Ainutlaatuinen mahdollisuus voittaa VIP- Valioliigamatka!

Unibetillä on käynnissä kampanja, jossa voit voittaa Valioliigamatkan kahdelle. Osallistuminen on helppoa sinun tarvitsee vain mennä alla olevasta linkistä kisasivuille ja ilmoittaa, miltä sivustolta kuulit kilpailusta. Tämän lisäksi kilpailun aikana sinun tulee lyödä yksi vähintään 10€ veto Valioliiga kohteisiin.

Ilmoitaudu kisaan

 

Näin osallistut

Mene kisasivulle ja ilmoita käyttäjätunnuksesi sekä miltä sivustolta kuulit asiasta. Tässä tapauksessa tuo sivusto on Ilmaisetvedot.com. Tämän jälkeen paina osallistu nappia ja näin olet mukana kisassa. Kilpailu päättyy 20.3 ja sitä ennen sinun tulee lyödä 1 vähintään 10€ veto valioliiga kohteeseen. Kilpailuun pääsee osallistuman ainoastaan tiettyjen kumppaneiden kautta kilpailun löytäneet asiakkaat, joten koska luet tätä olet jo ainutlaatuisessa asemassa voittaa Valioliigamatka. Ilmaisetvedot.com pyrkivät tarjoamaan asiakkailleen aina etulöyntiaseman muihin pelaajiin ja tarjoamaan parhaat edut ja kampanjat. Tämä on taas eklusiivista herkkua teille lukijat.unibet lippis

Mikäli sinulla ei vielä ole tiliä Unibetillä kannattaa se avata meidän kautta ennen 11.3, sillä sitä ennen kaikki meidän kautta pelitilin avanneet ja väh 15€ tallettaneet pelaajat saava erittäin tyylikkään Unibet-lippiksen. Sekä tietysti 100€/100% ensitalletusbonuksen.

Avaa tili tästä!

Ei ole merkitystä oletko uusi vai vanha asiakas

Ei ole merkitystä oletko ollut Unibetin asiakas jo pitkään vai vasta nyt avannut tilin, jokainen voi osallistua tähän kampanjaan. Myöskään sillä ei ole merkitystä minkä kumppanin kautta olet tilin avannut, vaan ainoastaan sillä että miltä sivulta luit tästä kampanjasta. Olemme erittäin kiitollisia, mikäli ilmoittaudut kisaan sekä merkkaat meidät sivustoksi, josta luit kilpailusta. Niin pystymme jatkossakin tarjoamaan lukijoillemme ainutlaatuiset edut

Ilmoitaudu kisaan

Säännöt & Ehdot

 • Ollaksesi mukana arvonnassa sinulla tulee olla aktiivinen Unibet-tili sekä tehdä vähintään yksi 10€ veto Valioliigaan kampanja-aikana (01.02-19.03.2018)
 • Molempien matkustajien tulee olla vähintään 18-vuotta.
 • Matkustajat huolehtivat itse matkavakuutuksesta matkalle.
 • Arvonta suoritetaan 20.03.2018 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
 • Pakettia ei voi muuttaa rahaksi, voittajan kieltäytyessä matkasta, arvotaan se uudelleen.
 • Matkapäivät ovat 20.-22.4.2018
 • Matkapaketti on kahdelle hengelle ja siihen kuuluu:
  • Lennot Helsinki – Lontoo – Helsinki
  • Kaksi yötä hotellissa
  • VIP-liput Chelsea – Huddersfield -otteluun 21.04.2018.