Parhaat vedonlyöntibonukset sekä veikkausbonukset

Parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat pelaajilleen merkittäviä etuja. Erilaiset riskittömät vedot, veikkausbonukset, ilmaisvedot, vakuutukset, isot kertoimet sekä vedonlyöntibonukset ovat esimerkkejä, mitä parhaat vedonlyöntisivut pelaajilleen tarjoavat. Veikkausbonukset tarjoavat pelaajille merkittävän edun ja sitä ei kannata jättää käyttämättä, sillä osaavalle veikkaajalle nämä ovat käytännössä ilmaista rahaa! Olemme listanneet sinulle tällä hetkellä tarjolla olevat bonukset uusille pelaajille.

Veikkausbonuksissa on aina myös kierrätysvaatimus, mikä kannattaa tarkistaa sivuston säännöistä ja ehdoista. Tällä hetkellä parhaat veikkausbonus ehdot löytyvät seuraavilta sivustoilta: Unibet, LeoVegas, Coolbet, Nordicbet, Betsson sekä Betsafe. Nämä paikat ovat yleensä hanakampia antamaan pelaajilleen uudelleen talletusbonuksia sekä muita kampanja etuja.

leovegas veikkausbonus

Vedonlyöntibonukset listattuna paremmuus järjestykseen

BookkeriBonusArvosteluMene
1100%/100€ArvosteluMene
2100%/100€ArvosteluMene
3100%/50€ArvosteluMene
4200%/100€ArvosteluMene
5100%/100€ArvosteluMene
62 x 25€ ilmaisetvedotArvosteluMene
7100%/120€ArvosteluMene
8200%/100€ArvosteluMene
9100€/100%ArvosteluMene
10100%/200€ArvosteluMene
110ArvosteluMene
12100%/100€ArvosteluMene
13100%/100€ArvosteluMene
14100%/100€ArvosteluMene
15100%/100€ArvosteluMene
1650%/100€ArvosteluMene
17100%/25€ArvosteluMene
18100%/150€ArvosteluMene
19100%/100€+70€ArvosteluMene
20100%/100€ArvosteluMene
21100%/300€ArvosteluMene
22200%/40€ArvosteluMene
23400%/40€ tai 100%300€ArvosteluMene
24100%/100€ArvosteluMene
25100%/50€ArvosteluMene
26100%/200€ArvosteluMene

On erittäin vaikea todeta yksiselitteisesti, mikä on yksinkertaisesti paras vedonlyöntisivusto. Pelaajat arvostavat erilaisia asioita vedonvälittäjissä; toiset pelaajat haluavat lunastaa isoja vedonlyöntibonuksia, toiset haluavat mahdollisimman laajan pelivalikoiman ja joku taas mahdollisimman nopean ja helpon live- ja mobiilipelaamisen.

Siksi suosittelemme tutustumaan ja luomaan pelitilin usealle eri bookkerille, sillä pelivalikoimat ja etenkin niiden kertoimet vaihtelevat yllättävän paljon. Kun omistat tilin usealla vedonlyöntisivustolla, on kertoimien vertailu todella helppoa ja siten voit pelata haluamaasi kohdetta sivustolla, joka tarjoaa siihen isoimman kertoimen.

Ensitallettajille tarjottavat vedonlyöntibonukset antavat uudelle vedonlyöjälle hyvän tilaisuuden kasvattaa pelitiliään ilmaiseksi.

Luotettavat veikkausbonukset

Meidän sivuilla on tarjolla luotettavia vedonlyöntibonuksia. Näissä bonuksissa on pelaajalle edulliset bonusehdot ja oikein käytettynä ne kartuttavat pelaajan kassaa huomattavasti. Vedonlyöntibonuksia onkin hyvä käyttää sillä se on käytännössä lähes ilmaista rahaa. Lähes siksi, että vedonlyöntibonus sisältää aina ehtoja. Nämä ehdot ovat kohtuullisia, mutta niitä on oltava, muutenhan se olisi vain suora rahansiirto pelaajalle, mikä ymmärettävästi ei ole kovinkaan kannattavaa liiketoimintaa.

Vedonlyöntibonus ehdoissa on usein vaatimuksia rahan kierrättämisestä, tällä tarkoitetaan että pelaajan täytyy pelata tietty määrä ennen kuin raha on siirrettävissä takaisin pankkitilille. LeoVegas vedonlyöntibonus on yksi parhaista mitä vedonlyöntisivustot tarjoaa. Veikkausbonukset on 100%/50€ sekä 10€ ilmaisveto. Bonusraha tulee kierrättää 5 kertaa ennen kuin se on kotiutettavissa pankkitilille.

Mikäli veikkausbonus on 50€ ja kierrätysvaatimus x5, joten sinun tulee pelata vetoja 250€ edestä ennen kuin voit kotiutaa rahat pelitilille. Tuota 250€ kierrätystä ei tarvitse tehdä yhdellä vedolla vaan voit jakaa sen useampaan vetoon. Esimerkiksi tekemällä 10€ pitkävetoja 25 kappaletta olet onnistuneesti kierrättänyt veikkausbonuksen. Vedonlyöntibonuksia kierrättäessä on aina myös kerroinrajoitus. Esimerkiksi LeoVegasilla tuo kerroinraja on 1,50 tuota pienemmät kertoimet eivät kartuta bonuskierrätystä.

Veikkausbonukset, kuinka saan sen?

Helpoin tapa saada veikkausbonus on vedonlyöntisivustojen tervetuliaistarjous. Ylläolevasta listasta näet meidän hyväksymien pelipaikkojen tervetuliaistarjoukset. Klikkaat mene painiketta, josta siirryt vedonlyöntisivustolle, tämän jälkeen olet oikeutettu veikkausbonukseen. Näiden vedonlyöntisivustojen bonuksissa on hyvät ehdot ja heidän kanssaan toimiessa rahaliikenne on 100% turvallista.

Pääsääntöisesti vedonlyöntibonus hyvitetään tilillesi automaattisesti. Tehdessäsi ensimmäistä talletusta usein kysytään, että haluatko ottaa bonuksen vastaan. Joissakin paikoissa täytyy käyttää talletuksen yhteydessä bonuskoodia, näitä paikkoja on nykyään vähemmän, mutta esimerkiksi 10Bet käyttää edelleen tätä toimintamallia.

Kolmas hyvin yleinen tapa on, että tehtyäsi talletuksen käyt hyväksymässä bonuksen. Nordicbet käyttää tätä toimintamallia. Mikäli et ole varma kuinka sinun tulisi toimia, kannattaa asia varmistaa ennen talletuksen tekemistä vedonlyöntisivuston chatista, he ovat olemassa sitä varten että voivat auttaa teitä. Usein vaikka toimisit väärin ja jostain syystä vedonlyöntibonus ei tulekaan tilillesi, voivat asiakaspalvelun henkilöt lisätä bonuksen tilillesi jälkeenpäin.

Vedonlyöntibonuksia käyttäessä kannattaa käyttää chatin palveluja, niistä saa aina vastauksen tämän kaltaisiin kysymyksiin erittäin nopeasti. Lähes kaikilla sivuilla joita suosittelemme, on suomenkieliset asiakaspalvelijat teidän käytettävissänne.

vedonlyöntibonuksia

Uudelleentalletus vedonlyöntibonus

Vedonlyöntisivustot antavat pelaajilleen uudelleentalletus-vedonlyöntibonuksia. Näin jo rekisteröityneetkin pelaajat pääsevät myös nauttimaan bonusrahasta. Erityisen paljon uudelleentalletus-vedonlyöntibonuksia tarjoaa Mobilebet. Pelkästään jo heidän erinomaisten vedonlyöntibonuksien takia tämä kannattaa pitää ehdottomasti yhtenä vedonlyöntisivustona omalla listalla.

Uudelleentalletus veikkausbonuksia koskee yleensä samat ehdot kuin tervetuliasbonuksia. Sinun tulee kierrättää bonusrahaa tietty määrä ennen kuin voit kotiuttaa sen pankkitilille. Meidän suosittelemilla vedonlyöntisivustoilla kierrätysehdot ovat hyvin helppoja ja niiden kierrätys onnistuu pikkurahan pelaajiltakin niin sanotulla normaalipelaamisella.

Vedonlyönti talletusbonus

Vedonlyönti talletusbonus edellyttää pelaajalta rahan siirtämistä vedonlyöntisivustolle. Vedonlyönti talletusbonus on usein prosentuaalinen vedonlyöntibonus tiettyyn maksimi summaan asti. Esimerkki bonuksesta voisi olla 100%/100€ tällä tarkoitetaan, että saat vedonlyönti talletusbonusta aina 100€ asti ja koska prosentti on 100% vedonlyöntisivusto tuplaa talletuksesi tuohon summaa asti.

100€ talletuksella saat 200€ pelirahaa, josta vedonlyönti talletusbonus on 100€. Jotta tuo bonusraha muuttuu niin sanotusti oikeaksi rahaksi tulee sinun täyttää kierrätysehdot. Vedonlyönti talletusbonus on ylivoimasesti yleisin vedonlyöntibonus, mitä vedonlyöntisivustot tarjoavat. Muita vedonlyöntibonus muotoja ovat muun muassa ilmaisvedot, rahat takaisin takuu ja korotettu kerroin.

Uuden pelaajan vedonlyönti talletusbonus

Usein vedonlyönti talletusbonukset ovat tarjolla uusille pelaajille. Tilin avauksen yhteydessä pelaajat usein saavat etuuksia ja näistä ylivoimaisesti yleisin on vedonlyönti talletusbonus. Nämä mahdollisuudet kannattaa ehdottomasti käyttää hyväkseen sillä oikein käytettynä vedonlyönti talletusbonus on pelaajalle erittäin edullinen ja käytännössä ilmaista rahaa.

Sen takia monet sivustot tarjoavatkin uusille pelaajille vedonlyönti talletusbonuksen, mutta vanhoille pelaajille hieman harvemmin. Ensimmäisen talletuksen yhteydessä saatava vedonlyöntibonus tulee yleensä automaattisesti tilille. Joissakin paikoissa sinun täytyy hyväksyä vedonlyöntibonus tai jälkikäteen aktivoida se. Mikäli sinusta tuntuu, että et tiedä kuinka toimia kannattaa aina varmistaa se vedonlyöntisivuston chat asiakaspalvelusta.

Meidän kautta pelaajille on usein tarjolla erikoisetuuksia. Suurempia bonuksia tai eksklusiviisia kilpailuja, joten kannattaa aina varmistaa, että teet tilin ilmaisetvedot.com sivuston kautta.

Vedonlyönti talletusbonus kierrätysehdot

Vedonlyöntibonuksissa on aina kierrätysehdot. Tämä on sen takia, että pelaaja ei voi vain tallettaa 100€ ja seuraavaksi kotiuttaa 200€. On sanomattakin selvää, että ilmaista rahaa jakamalla vedonlyöntisivusto olisi konkurssissa alta aikayksikön.

Tämän takia vedonlyöntibonuksissa on kierrätysehtoja. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että pelaajan tulee pelata oikealla rahalla tietty määrä ennen kuin bonusraha on nostettavissa pankkitilille. Tämän lisäksi vedonlyöntibonuksen kierrätysehdoissa on usein minimi kerroin millä sitä saa kierrättää, jotta vedonlyöjät eivät pysty muuttamaan bonusrahaa oikeaksi rahaksi pelaamalla 1.01 kertoimisia kohteita, jotka ovat erittäin varmasti toteutuvia.

Tämä ei kuitenkaan haittaa sillä asiansa osaava vedonlyöjä muuttaa bonusrahan oikeaksi rahaksi hetkessä, vaikka ihan minimaalisia kertoimia ei voikkaan pelata. Lähes poikkeuksetta veikkausbonukset saa kierrätettyä ilman sen kummempaa kikkailua. Pelamalla normaalisti niitä kohteita mitä pelaisit muutenkin ja niillä panoksilla mitä käytät normaalisti on kierrätysehdot täytetty suhteellisen nopeasti.

Kannattaa kuitenkin aina lukea bonusehdot läpi onko niissä jotain mikä saattaa vaikuttaa sinun pelaamiseen. Pääsääntöisesti vedonlyöntibonuksissa on pitkä ajat kierrätysehdoissa, joten sen suhteen ei tule kiire.

Vedonlyönti ilmaisvedot

Toinen hyvin suosittu vedonlyöntibonus muoto on ilmaisvedot. Tällä tavalla usein palkitaan aktiivisia pelaajia sekä hankitaan uusia asiakkaita. Usein vedonlyönti ilmaisvedot toteutustapa on seuraavanlainen, lyöt vedon omalla rahalla ja mikäli vetosi menee väärin niin saat panokset takaisin. Joten vedon osuessa saat pitää voitot ja väärin mennessä tililtäsi ei katoa yhtään rahaa. Melkoisen hyvä kauppa sanoisin.

Vedonlyönti ilmaisvedot toinen yleinen toteutustapa on, että pelaajan pelitilille hyvitetään vedonlyönti ilmaisvedot. Pelaaja voi käydä tekemässä vedon vaikka tilillä ei olisikaan rahaa ja voiton osuessa kohdalle saa pitää voitot. Oli vedonlyönti ilmaisvedot sitten muotoa panoksen palautus tai saa pitää voitot on usein ilmainen raha bonusrahaa. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajan tulee kierrättää se muutaman kerran ennen kuin sitä voi käyttää kuin oikeata rahaa ja pelata kaikkia vedonlyöntisivuston pelejä.

Jotkut vedonlyöntisivustot tarjoavat pelaajilleen uuden pelaajan etuna vedonlyönti ilmaisvedot. Tämä ei ole kovinkaan yleistä, mutta esimerkiksi Betsafella on käytössä tämä toimintamalli. Vedonlyönti ilmaisvedot ovat kuitenkin usein tapa aktivoida vanhoja asiakkaita. Esimerkki vedonlyönti ilmaisvedot kampanjasta voisi olla yhden parhaista bookkereista LeoVegasin tapa tarjota ne asiakkailleen. Lyömällä vedon tiistaina saat vedonlyönti ilmaisvedot seuraavalle päivälle. Leovegasilla tarjous on usein mitä ei voi ohittaa. Lyömällä 10€ vedon saattaa saada seuraavalle päivälle 20€ ilmaisvedot riippumatta siitä menikö alkuperäiset vedot oikein tai väärin.

Kuinka kannattaa käyttää vedonlyönti ilmaisvedot?

Periaattessa jokainen veto kannattaa tehdä niin, että ajattelee sen tuottavuutta pitkässä juoksussa ja pelata kohde jossa odotusarvo(OA) on riittävän suuri ja mielellään hyvä odotusarvo liitettynä usein toteutuneeseen tapahtumaan saadaan aikaan manio kassankasvunopeus.

Vedonlyönti ilmaisvedot antavat kuitenkin pelaajille mahdollisuuden hullutella aika ajoin. Mikäli vedonlyönti ilmaisvedot ovat mallia missä panos palautetaan tilillesi ja voitot ovat niin sanotusti oikeaa rahaa, voi harkita hieman suuremman kertoimen kokeilemista, koska tällöin vedon osuessa saat suuret voitot tilillesi, kun taas vedon mennessä väärin saat ainoastaan rahasi takaisin.

”Kovaa ja korkealta” saattaa olla tässä se toimintamalli mitä monet pelaajat suosivat. Mikäli ilmaisvedot ovat mallia jossa voitot maksetaan bonusraha-pelitilillesi, kannattaa harkita että onko 500x kertoimisen yhdistelmän hakeminen kaikista järkevin ratkaisu. Sillä kun voitot maksetaan bonusrahana jättipotin osuessa kohdalle, on pelaajalla todella paljon kierrätettävää.

Tässä kohtaa saattaa hymy hyytyä kun jättimäisen voiton jälkeen iskee todellisuus, että voitto on pelattava esimerkiksi 6 kertaa ympäri ennen kuin sen voi kotiuttaa, 10.000€ voitolla se olisi 60.000€. Siinä saattaa tulla kiire vähän aktiivisemmallakin vedonlyöjällä. Tälläisissä ilmaisvedoissa kannattaa ehkä pelata hieman varmempi rivi ja tyytyä kasvattamaan pelikassaan maltillisemmalla bonusrahavoitolla.

LeoVegas vedonlyöntibonus