Toronto Maple Leafs ja New York Islanders kohtasivat tänään all-star tauon jälkeen kanadassa yöllä suomen aikaa. Torontolta puuttuivat pakistosta mm. Hainsey, Rielly ja Polak loukkaantumisten takia, mutta sekös nuorta Marlies tason puolustusta haittasi. Greiss ja Andersen maaleillaan saivat tänään myös hyvän testin. Toronto tuli valmiina tähän otteluun. Toronton Kasperi Kapanen vei hienosti heti alussa Leafsin johtoon ja Islanders vikisi Toronton äärimmäisen nopeuden edessä ja pahasti. Pian peli olikin jo 2-0, kun Auston Matthews tinttasi lavastaan kiekon jälleen hyvin pelanneen Greissin ohitse.

Toisessa erässä ehti kulua jo aivan liian kauan siitä, kun Islanders sai edes laukauksen kohti Andersenin vartioimaa maalia ja peli olikin jo 3-0, kun Mitchell Marner tuuletti maaliaan kotiyleisön iloksi. Islanders ei pysynyt millään koko iltana toronton perässä ja heidän onkin syytä katsoa peiliin tämän ottelun jälkeen. Niin naurettavan ylivoimainen oli Toronto tänään. 4-0 maalin viimeisteli Travis Dermott, uransa ensimmäisellä maalillaan. Yleisössä maalia juhlivat myös Dermottin isä ja moni muu toronto pelaajien pappa ja isä, sillä heidät oli kustannettu juhlistamaan iltaa aitioon asti tänään. Dermott iloitsikin niin kauan vaihtoaitiossa maalistaan, että myös valmentajat joutuivat jo huomauttamaan, että hauskaa saa piisata, mutta peli jatkuu.

Kolmannessa erässä myös toinen Toronto rookie, Justin Holl onnistui ohittamaan Greissin längistä, uransa ensimmäisellä maalillaan, ensimmäisessä NHL-ottelussa. Ilo pelaajien kasvoilla oli hienoa seurattavaa. Tämä oli toronton ilta tänään ja Islanders oli niin totaalisen surkea vieraana oleva vastaantulija tänään, että ainakaan heidän seuraavaan NHL-otteluunsa ei kannata ropojaan sijoittaa.

Fredrik Andersenin nollapeli tuli suhteellisen helpolla, sillä vaikka mies joutui torjumaan kolmisenkymmentä kertaa, olivat islandersin hyökkäykset olemattomia ja heikkoja. Toronto ja Babcock olivat tänään paljon, paljon parempia.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!