Toronto Maple Leafs osoitti Nashville Predatorsin vieraana olevansa yksi NHL:n parhaista joukkueista helposti tällä kaudella. Auston Matthews palasi vihdoin Toronton pelaavaan kokoonpanoon ja teki sen jälleen. Mies on iskenyt maalin jokaisella kerralla, palattuaan loukkaantumisen jälkeen kaukaloon. Andersen ja Rinne maaleillaan ottivat myös yhteen, mutta Rinne hävisi taiston tänään selkeästi virkaveljelleen. James VanRiemsdyk vei Toronton ensimmäisessä erässä johtoon 0-1 ja Nashville oli ajoittain hätää kärsimässä. Joukkue sai vain 4 laukausta kohti Andersenin maalia ja Toronto johti ansaitusti ottelua.

Toisessa erässä Arvidson tasoitti tilanteeksi 1-1, mutta pian tämän jälkeen iski illan juhlakalu Auston Matthews. Kerrassaan upealla maalillaan, työnteon ja taidon kombinaationa tilanteeksi 1-2. Nylander vei pian tästä toronton jo 1-3 johtoon ja Nashville ei todellakaan kyennyt ajoittain vastaamaan Toronton nopeuteen, eikä puolustuspelin organisoituun asettumiseen. Toronto ja Babcock veivät tänään Laviolettea ja Nashvillea perusteellisesti kaikilla saroilla. Ilman Komaroviakin Toronto onnistui puolustamaan erittäin hyvin ja Zaitsevin paluu puolustukseen auttoi myös Leafsiä. Kolmannessa erässä Marner ja Gardiner lisäsivät Leafs johdon jo 1-5 lukemiin ja Pekka Rinne oli ohitettu jo viidesti. Vaihtoon asti Laviolette ei kuitenkaan suojattiaan ottanut, vaan Rinne veti pelin loppuun asti. Scott Hartnell viimeisteli ottelun loppulukemat 2-5, mutta se ei heijastanut Toronton upeaan pelilliseen esitykseen milläänlailla negatiivisesti. Toronto otti omansa vieraissa ja kaatoi yhden NHL:n parhaista joukkueista selkeästi. Tasaisemmin peluutettu ja paremmin puolustanut Toronto oli tänään niin paljon parempi, että edes Fredrik Andersen maalillaan ei joutunut tekemään voiton eteen juuri mitään erityistä. Tämä lupaa hyvää Toronton seuraaviin otteluihin ja valmentaja Mike Babcock saakin olla ylpeä joukkueestaan jälleen tämän illan jälkeen. Auston Matthews palasi myös siis tänään ja maalillaan sekä mahtavalla kahdensuunnan pelillään herra voi olla myös todella tyytyväinen peliinsä. Niin ainakin fanit tällä hetkellä ovat kaikkialla Toronton osalta.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!