Upeasti viime aikoina esiintyneet Toronto ja NY.Islanders puskivat yhteen kanadassa yöllä suomen aikaa. Taitavia pelaajia omaavat joukkueet ottivat hienosti yhteen upeassa kiekkonäytelmässä, jossa myös maalivahdit ja tolpat saivat loistaa. Andersen ja Halak todellakin ovat viime aikoina esiintyneet niin vakuuttavasti kiekkokaukaloissa, että kaikkien junior pelaajienkin on syytä katsastella heidän tekemisiään. Nollapelejä ja vakuuttavia torjuntoja illasta toiseen.

Tänään Islanders tuli terävästi: Se iski ensimmäiseen erään kaksi hienoa maalia, jotka stunnasivat toronton kotiyleisöä mukavasti. Kertakaikkiaan upeaa kiekkoa tänään pelanneet Isles pelurit Ryan Pulock ja Barzal veivät Islesin jo 0-2 johtoon maaleillaan, mutta Babcockin toronto ei luovuttanut tänäänkään luonnollisesti kotonaan. Mitchell Marner kavensi vielä erän loppuun 1-2, Nazem Kadrin saalistaessa uransa 300 pisteen Marnerin kavennusmaaliin. Andersen ei ehkä ollut ihan terävimmillään ottelun alussa, mutta ei ollut Toronto puolustuskaan.

Toisessa erässä ei maaleja nähty, vaan Andersen ja tolpat pitivät Toronton pelissä mukana. Islanders pelasi tänään hyvin. Se taklasi ja voitti kaksinkamppailuita ja osoitti haluavansa todenteolla pudotuspeleihin mukaan. Toronto vastasi omalla pelillään hyvin Isles hyökkäyksiin ja puolusti orjallisesti.

Kolmannessa erässä Morgan Rielly tasoitti upeasti pelin 2-2 ja Toronton kotiyleisö sai juhlaan aihetta. Kauaa se ei kuitenkaan kestänyt, kun Barzal jälleen kerran upeasti pelasi tilanteen Toronto maalille viivalta asti, Eberlen ohjattua kiekon maaliin Zaitsevin suojusten kautta. Toronto tuli tämän jälkeen hyvin. Kadrin ketju erityisesti oli tänään pelipäällä jälleen, mutta Auston Matthews onnistui lopulta tasoittamaan pelin 3-3. Tämäkin maali meni Islanders puolustajan kautta sisään lopulta, mutta Matthewsin ketju sai upeasti painetta Isles pelaajiin ja Leafs tasoitus oli myös ansaittu. Jatkoajalla molemmat saivat muutaman paikan, mutta maalivahdit kestivät. Siirryttiin rangaistuslaukauskilpailuun. Toronton Andersen oli Halakia tänään piirun verran parempi ja Leafs otti voiton pelkästään Tyler Bozakin onnistuttua maalinteossa. Molemmat maalivahdit saavat tänäänkin puhtaat paperit ja NY.Islandersia ei voida tälläkään kertaa laskea vielä ulos pudotuspeleistä. Sen verran vakuuttava oli heidänkin esityksensä tänään jäällä. Toronto Maple Leafsille voitto oli peräti kahdeksas perättäinen Air Canada Centressä.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!