Nordicbetin vedonlyönti tarjoaa todella kattavan pelivalikoiman. Vetoa voit lyödä useista lajeista ja sarjoista, joita on todella vaikea löytää muilta bookkereilta. Pelattavana on jääkiekon pienimmätkin sarjat, jalkapallosta aladivarit, raveja paljon talviurheilua ja tietenkin kaikki perinteiset ja isotpääsarjat löytyvät valikoimista aina Valioliigasta espanjan La Ligaan asti.

NordicBetin vedonlyönnissä on myös kivoja erikoisvetoja ja kertoimia, joista lajin erikoistietämyksellä voi saada kovaakin tuottoa. Livevedonlyönnissä on myös paljon pelattavaa NordicBetillä. Kun pelattavaa on paljon on myös muut asiat kunnossa. Rahaliikenne hoituu molempiin suuntiin nopeasti eli kotiutukset ovat NordicBetillä asiallisia ja hyvin nopeita.

NordicBet vedonlyöntibonus

NordicBetin tuplaa ensimmäisen talletuksesi aina 100€ asti, kun olet kierrättänyt tämän bonuksen olet jo oikeutettu uuteen bonukseen 50€/50%. Kun olet käyttänyt kummatkin talletusbonukset olet oikeutettu vielä 20€ mobiilivetoon!
 
Talletusbonuksen kierrätysehdot ovat erittäin helpot. Bonus pitää kierrättää ainoastaan kuusi(6) kertaa ennen mahdollista kotiutusta tai uuden bonuksen lunastamista. Minimi kertoimen on oltava vedoille vähintään 1,50. Kierrätysehdot tulee täyttää 30 päivän kuluessa.

AVAA TILI TÄSTÄ

NordicBet tilastopalvelu

NordicBetin jäsenenä pääset käyttämään täysin ilmaiseksi todella helppokäyttöistä ja hyödyllistä tilastopalvelua, joka on ehdottomasti NordicBetin parhaita piirteitä ja samalla erinomainen apuväline vedonlyöjille.

Laajat tilastot kattavat lähes kaikki urheilusarjat. Kaikista sarjoista on tarjolla kuntopuntarit, viimeisimmät tulokset, hyvät pelaajatilastot, maalitilastoja, kaikkea muuta mahdollista.

Nordicbet asiakaspalvelu ja rahaliikenne

NordicBet on täysin suomenkielinen ja asiakaspalvelukin toimii suomeksi. NordicBetin asiakaspalvelu toimii nopeasti ja asiantuntevasti, joten tässäkään suhteessa kaikki on kunnossa.

Rahaliikenne hoituu NordicBetillä aina erittäin helposti. Talletukset voi hoitaa kätevästi reaaliajassa omassa nettipankissa ja voittojen nostaminen sujuu nopeasti ja ongelmitta. Voitot maksetaan nopeasti NordicBetillä aina siis myös viikonloppuisin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!


BookkeriBonusArvosteluMene
1100%/100€ArvosteluMene
2100%/100€ArvosteluMene
3100%/50€ArvosteluMene
4200%/100€ArvosteluMene
5100%/100€ArvosteluMene