Coolbet

Coolbet tarjoaa uusille pelaajilleen jopa 150€ bonusta ensitalletuksen yhteydessä! Bonuksen kierrätysvaatimukset ovat erittäin pienet tätä bonusta ei kannata jättää käyttämättä. Tämän lisäksi Coolbet tarjoaa markkinoiden korkeimpia kertoimia suomalaisten lempikohteisiin. Myös monipuolisista kampanjoista löydät varmasti itsellesi sopivan!

Lunasta 100%/150€ BONUS TÄSTÄ

 

1. Pienin bonukseen oikeuttava talletussumma on 10€.

2. Vedonlyönnin bonukset tulee kierrättää kuusi (6) kertaa vähintään 1,50 kertoimella. Talletuksella ei ole kierrätysvaatimuksia. Talletuksella ei kierrätysvaatimusta, mutta se on lukittuna pelitilillesi kunnes vedonlyönti bonus on kierrätetty. Vedonlyönnin bonusrahaa voi käyttää Rakenne oma veto –tuotteessa mutta tämä ei kerrytä bonusrahan kierrätysvaatimusta.

Yhden tai useamman kohteen sisältävät vedot, järjestelmä- sekä live-vedot lasketaan mukaan kierrätysvaatimuksiin. Asian selvennykseksi, jos yksittäisen vedon kerroin on alle 1,50 sitä ei lasketa mukaan kierrätysvaatimusten täyttämiseen kun taas useamman kohteen sisältävä veto tai järjestelmäveto, jossa yksittäinen kohde on alle 1,50, voidaan laskea mukaan kierrätysvaatimuksiin kunhan vetokupongin kokonaiskerroin on vähintään 1,50. Mitätöityjä vetoja (1,00 kerroin) ei lasketa mukaan vedonlyönnin bonuksien kierrätysvaatimuksiin.

Riskittömästä vedosta saadut palautukset tulee kierrättää kolme kertaa (3x) vähintään 1,5 kertoimella, ellei kampanjan kuvauksessa ole toisin mainittu.

Ilmaisveto on bonus, joka tulee kierrättää kuusi (6x) kertaa vähintään 1,50 kertoimella (ellei kampanjan säännöissä ole toisin mainittu)

3. Ellei toisin mainita, bonukset tulee käyttää ja kierrättää 30 päivän sisällä muuten Coolbetillä on oikeus perua bonus ja sen avulla saadut voitot.

4. Ellei toisin mainita, ainoastaan seuraavien maiden pelaajat ovat oikeutettuja Vedonlyönnin bonuksiin: Norja, Ruotsi, Suomi, Islanti ja Viro.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!


BookkeriBonusArvosteluMene
1100%/100€+70€ArvosteluMene
2100%/150€ArvosteluMene
3100%/100€ArvosteluMene
4100%/50€ArvosteluMene
52 x 25€ ilmaisetvedotArvosteluMene