Pennsylvanian paikallinen oli käynnissä yöllä suomen aikaa ja kovaa otettiinkin yhteen. Tärkeistä pisteistä pelattiin tälläkin kertaa ja viihde ei pettänyt. Tristan Jarry ja Petr Mrazek maaleillaan ottivat myös yhteen, kun tärkeimmät maalivahdit olivat loukkaantuneina sivussa tänään. Myös Wayne Simmonds palasi tänään Philly vahvuuteen ja todisti presenssillään tärkeytensä välittömästi aitiossa ja jäällä.

Ensimmäisessä erässä Phil Kessel osui ylivoimalla ainoana ja Pens johti 0-1 vieraissa. Toisessa erässä Vorachek ja Konecky veivät Flyersin hienolla kovalla pelillä johtoon, mutta penguins kiri tasoihin ja ohi pian tämän jälkeen Oleksiakin ja Connor Shearyn kahdella maalilla, johtaen jo 2-4 vierasotteluaan. Penguins pelasi muutenkin fiksummin kuin Flyers. Philadelphian olisi pitänyt taklata vielä enemmän ja ärsyttää Malkinia ja Crosbyä entisestään. Aiempien rivalryen tapaan. Penguins sai tänään aivan liikaa tilaa ja helppoja paikkoja iskeä: Mrazek maalillaan ei kyennyt stoppaamaan Pensin offenssiivista rushia millään Philadelphian kotiyleisön edessä.

Kolmannessa erässä Flyersin peli pysäytettiin aika hyvin keskialueella jo ja loput torjui Jarry. Tyhjiin viimeisen iski mahtavaa kautta pelaava Malkin ja peli oli ohi 2-5. Flyersille pisteet olisivat myös olleet tarpeen, mutta kenties Simmondsin paluu siivittää parempaan tulokseen jatkopeleissä. Penguinsin kohdalla peli näyttää asettuvan mahtavasti aloilleen ja paikoilleen juuri ennen kevään tärkeimpiä pelejä, jälleen kerran. Siitä kuuluu suuri kiitos myös valmennusjohdolle ja managementille. Oikeita hankintoja on tehty ja myös Murrayn takana torjuvat maalivahdit kantavat vastuunsa hienosti. Ottelu oli playoffs tason tarkkaakin peliä hyvin kuvaava ja upeasti taktikoitu näytös, mutta Philadelphian olisi pitänyt tänään kotonaan iskeä paremmin Pensin heikkouksiin.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!