NHL liiga palasi täyteen teräänsä turhan ja väärän all star tauon jälkeen. Väärin organisoitu ja järjestetty, rumilla pelipaidoilla tapahtunut all star tauko saatiin vihdoin pauseen ja NHL palasi kaikkien jääkiekkoa seuraavien hurmioonsa ja lujaa. Aina all star tauon jälkeen, joukkueet ovat historiassa tulleet äärimmäisen kovaa seuraaviin NHL-otteluihin. Sama nähtiin tänäänkin ja sekös tuntui ja näkyi hyvissä määrin kotiyleisöihin asti.

Anaheim Ducks oli matkustanut tänään Bostoniin Bruinsin vieraaksi. Ottelussa nähtiin kaksi erittäin nälkäistä joukkuetta, jotka eivät enää leikkineet. Ensimmäisessä erässä Silfverberg vei ansaitusti vieraat johtoon 0-1 maalinedustalta, jossa khudobin jäi kakkoseksi maalillaan. Boston tuli kuitenkin hyvin myös erään ja vei pelin Ducks päätyyn asti ryminällä. Ducks kuitenkin iski valmentaja Carlylen iloksi 0-2, kun Henrique viimeisteli näyttävästi. Boston ei pitänyt ottelun alusta laisinkaan ja se näkyi jatkossa.

Toisessa erässä nähtiin taklauksia ja kiivasta kaksinkamppailua. Anaheimin Nick Ritchie pamautti sellaisen pommin David Backesiin, että nähtäväksi jää pystyykö veteraani pelaamaan seuraavissa boston peleissä. Boston otti pelin haltuunsa tämän jälkeen ja pommitti ducks hyökkäjiä armottomilla taklauksilla. Myös Ducks vastasi kovaan peliin kylmästi. Kovia tilanteita nähtiin ja playoffs tason jääkiekkoa tyysti. Molemmat joukkueet olivat ymmärtäneet sen, että all star tauon jälkeen kaikista jäljellä olevista pisteistä pitää taistella rajusti. Bostonin Chara ja Getzlaf Ducksista ottivat yhteen old school tyyliin. Chara takoi nyrkeillään Getzlafia nokkaan minkä kerkesi ja huuteli perään vielä että pudotuspeleissä nähdään jos niikseen on. Tämä oli sitä, mitä odottaa saattoi. Upeaa jääkiekkoa harmonisen viikonlopun jälkeen. Mikään ei ole enää ilmaista näissä peleissä ja niin sen pitää ollakin. Jääkiekko on palannut ja tässä vaiheessa kautta mennään eikä meinata. Bostonin ja Ducksin ote tänään oli parasta mitä kaukaloissa nähdä voi. Viimeisessä erässä Bostonin Ryan Spooner toi kotijoukkueen maalinpäähän, kaventaen 1-2, mutta Adam Henrique viimeisteli Bostonin loppurynnäkön jälkeen vieraille 1-3 loppulukemat. Ducks ansaisti voittonsa, mutta tämä ottelu määritteli ennen kaikkea loppukauden tendessin. Kaikki joukkueet tulevat päätökseen kovaa ja keskialueella on syytä pitää pää ylhäällä. Muuten tulee kylmät. NHL on palannut all star tauoltaan ja nyt kelpaa.

Anaheimin maalivahti Gibson joutui jättämään kaukalon loukkaantumisen takia ja Ryan Miller hoiti lopun ottelusta. Nähtäväksi jää, miten vakava Gibsonin vamma tällä kertaa on.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!