Middlesbrough ottaa tärkeät pisteet playoffs-viivan kamppailussa

Englannin Championshipissa pelataan tiistaina jo kauden 42. kierros. Tämän jälkeen otteluita on jäljellä enää neljä kappaletta, joten nyt ovat käynnissä kauden kriittiset vaiheet. Sheffield Unitedin ja Middlesboron kohtaamisesta ei panoksia puutu.

Kotijoukkue Sheffield United on pelannut kokonaisuutena hienon kauden. League 1:stä noussut Blades kärkkyy yhä playoffs-paikkoja toisen nousijajoukkueen, Millwallin, tavoin. Unitedin vauhti on kuitenkin hyytymään päin – se on voittanut vain yhden seitsemästä liigaottelusta. Ainoa täysi pistepottikin tuli kotipelissä sarjajumbo Burtonia vastaan.

Lauantaina Blades hävisi paikallispelin Barnsleyn vieraana 3-2. Sen riveistä puuttuvat yhä ykkösveskari Jamal Blackman sekä tärkeä toppari Richard Stearman.

Vierailija Middlesbrough on ison rahan seura, jonka alkukausi sujui kankeasti. Boro on kuitenkin noussut tasolleen kauden ratkaisuhetkillä, ja takana on vain yksi tappio yhdeksästä edellisestä ottelusta. Sekin tuli sarjajohtaja Wolvesia vastaan. Lauantaina Boro kaatoi Nottinghamin puhtaasti 2-0, eikä tappioita ole tullut myöskään reissussa neljään otteluun.

Joukkueiden kuntokäyrä kulkee täysin päin vastaiseen suuntaan kauden ratkaisuhetkillä. Unitedin puhti ei näytä riittävän playoffseihin, kun taas Boro on tukevasti matkalla kuuden joukkoon.

Vierasjoukkueen pitäisi olla ottelussa marginaalinen suosikki laadukkaamman materiaalin sekä tämän hetken iskukyvyn johdosta. Poimitaan vetoihin Betsafelta Middlesbro draw-no-bet kertoimella 2,11 (todennäköisyysarvio 54%). Boron suoralle voitolle tarjotaan myös komeita 3,05-3,15 tason kertoimia mm. Pinnaclelta.

0
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!


BookkeriBonusArvosteluMene
1100%/100€ArvosteluMene
2100%/100€ArvosteluMene
3100%/50€ArvosteluMene
4200%/100€ArvosteluMene
5100%/100€ArvosteluMene

Tagged with: