Kampanjat tuovat lisäarvoa pelaajalle

Kaikki varmasti ovat lukeneet kampanjoista ja saaneet niistä mainoksia. Jotkut ovat varmasti jopa päässeet nauttimaan kampanjoiden tuomista palkinnoista tai eduista. Tämä on kuitenkin monta kertaa asia mitä monet harrastepelaajat eivät ota riittävästi huomioon ja näin ollen menettävät todella suuren määrän valueta. Me haluammekin tähän muutosta ja nostamme sivuillamme jatkossa esiin kampanjoita, joita ei kannata missata!

“Mutta kun en ikinä voita arvonnoissa”

rahasalkku

 

Tämä on yleisin selitys minkä kuulee sille, että joku ei ole osallistunut kampanjaan. Ja se on siinä mielessä totta että arvonnoissa missä on paljon osallistujia on vaikea voittaa, mutta mikäli osallistuminen vie sinulta hetken eikä maksa mitään niin ehkä se kuitenkin on sen arvoista?

Usein kampanjat ovat nimenomaan arvontoja ja se joskus saattaa tuntua ärsyttävältä, mutta täytyy muistaa että useimmiten se on helpoin ja tasapuolisin tapa järjestää kilpailu. Mikäli palkinnon saisi aina eniten pelivaihtoa kerryttänyt pelaaja, niin olisi voittajien rinki melkoisen pieni. Oli kilpailut minkälaisia tahansa niin aina ne suosii jonkunlaisia pelaajia, sen takia kannattaakin valita taistelunsa tarkasti. Usein myös osallistut kampanjoihin jo niin sanotulla normaalilla pelaamisellasi et vain välttämättä ole muistanut käydä painamassa osallistumisnappia.

Kampanjaan osallistuminen on sinulle ilmaista

Pääsääntöisesti kampanjoihin osallistuminen on ilmaista ja sinun ei tarvitse muuttaa pelikäyttäytymistäsi millään tavalla. Eli pelaat samanlailla kuin tähänkin asti, muistat vain käydä osallistumassa kampanjaan. Joskus kampanjat on sidottu tiettyyn ottelutapahtumaan tai edellyttävät tallettamista, mutta nämäkin ovat normaaleja toimintoja aktiivisesti pelaavalle. Tietysti jos kampanja vaatii sinulta normaalista pelikäyttäytymisestä poikkeavaa pelaamista etkä koe sitä tuottoisaksi, niin kannattaa miettiä onko sijoittaminen kampanjaan palkinnon arvoista.

Voita luxusta mitä muuten et ehkä ostaisi

Usein kampanjoiden idea on voittaa palkintoja, jotka ovat sellaisia joihin et muuten sijoittaisi rahoja. Luxuslomat ja tavarat eivät ole jokaisen ihmisen ostoslistalla kärkipäässä, mutta extra palkintona tälläiset ovat tietluxustaenkin aina tervetulleita. Joten ole hereillä kampanjoiden suhteen, jotta et menetä freerollia luxuslomasta. Me nostelemme meidän mielestä parhaat kampanjat tämän sivun alle, joten liikuttele hiiri “Kampanjat” palkin päälle ja katso minkälaisia kampanjoita olemme nostaneet pinnalle. Tämän lisäksi meidän sivuilla on omia vain ja ainoastaan meidän käyttäjille suunnattuja kilpailuja, niissä voittaminen on huomattavasti helpompaa, koska kilpailet vain kymmeniä pelaajia vastaan. Ja palkinnot ovat silti aina huippuluokkaa! Uudesta elektroniikasta ja aina luxus kylpylälomiin.