New York Rangers aloitti kautensa heikosti. Nyt peli kuitenkin on asettunut paremmin uomiinsa. Kiittäminen tästä on syytä osoittaa jälleen kerran myös Henrik Lundqvistin suuntaan. Mies on pysynyt pelilleen uskollisena ja keskittyminen voittamiseen on äärimmillään jälleen kerran. Lundqvist ja Craig Anderson Ottawan maaleilla olivat tänään molemmat erinomaisessa torjuntavireessä. Ottelu eteni pitkään maalittomana, molempien vahtien tehden suuria torjuntoja, sekä varmoja koppeja, riskeeraamatta mitään ihmeempiä. Toisessa erässä onnistui upealla rannelaukauksellaan Rangersin Kevin Hayes. Andersonille ei jäänyt mitään sanan sijaa, mustan kiekon livahtaessa aivan yläkulmaan. Rangers ansaitsi johtonsa, sillä se oli tänään hiottu viimeistä detaljea myöten. Kaikki roolipelaajat Rick Nashin ja Hayesin alivoimapelaamista myöten olivat elementissään. Grabner osoitti myös jälleen nopeita jalkojaan ja erityisesti erikoistilanteissa miehen otteita oli ilo seurata. Myös Nash esitti jälleen kerran upeaa kahden suunnan pelaamista ja puolustamisen erikoistaitoaan. Hän ja Hayes näyttelivät täysin ratkaisevaa osaa Rangersin pelatessa viiden minuutin alivoimaa kolmannessa erässä. Ottawa sai tuon 5min ylivoiman aikana aikaan ainostaan yhden vaivaisen laukauksen kohti Lunkan maalia. Viimeisessä erässä juuri Michael Grabner iskikin ottelun seuraavan maalin 2-0 ja tämän jälkeen Rangers löi luukut kiinni. Ottawa ei juuri hyviä maalipaikkoja enää kolmannessa erässä edes saanut. Viimeisen naulan tyhjiin löi upeaa kauttaan pelaava rangersin ykkös-centteri Mika Zibanejad.

Henrik Lundqvistin varaan voi edelleen laskea paljon, jopa kaiken. Hän kykenee antamaan joukkueelleen mahdollisuuden voittaa minä tahansa iltana. Ja se on kaikkein tärkeintä maalivahdin kohdalla jääkiekkojoukkueessa. 20 torjuntaa ja nollapeli tänään, maistuivat New Yorkin kuninkaalle taatusti maukkailta.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!