Florida Panthers taistelee Barkovin ja Luongon johdolla pudotuspelipaikastaan hyvissä asemissa ja se kohtasi tänään ei niin hyvää kautta jälleen pelaavan Ottawa Senatorsin. Senators kauppasi Brassardinkin pois trade deadlinellä ja heikkeni entisestään, eikä Karlssonkaan ole sen kummempia esittänyt tällä kaudella monistakaan syistä.

Florida aloitti ottelun hyvin ja pelasi hyvällä intensiteetillä. Myös Ottawa oli tänään hienosti pelissä mukana ja se oli selkeästi valmentaja Boucherin kautta hakemassa tänään pisteitä tosissaan. Ensimmäisessä erässä maalit iskikin Senators. Matt Duchene ja Magnus Pääjärvi veivät vieraat 0-2 johtoon ja Roberto Luongo ei tänään ehkä ollut aivan terävimmillään.

Toisessa erässä Panthers tuli kovaa. Dadonov ja Matheson saivat tasoitettua pelin maaleillaan 2-2 ja Ottawa oli ajoittain hätää kärsimässä. Se kuitenkin kokosi rivinsä jälleen 2-2 tasoituksen jälkeen ja palasi pelisuunnitelmaan. Ottawan pelissä alkoi jälleen näkyä järjestelmällisyys ja rauhallisuus. Se pystyi pelaamaan toisen erän alun ja puolivälin jälkeen jälleen vapautuneesti. Florida puolestaan tarvii kiivaasti pisteitä taistossaan pudotuspeleihin.

Kolmannessa erässä Pääjärvi vei jälleen vieraat 2-3 johtoon, mutta Floridan onnistui nopeasti tasoittaamaan peli jälleen Huberdeaun toimesta erittäin tärkeällä maalilla 3-3. Tämän jälkeen Barkov pääsi yksin läpi alivoimalla, mutta epäonnistui ohittamaan upeasti pelannutta Craig Andersonia. Pian tämän jälkeen Ottawa iski omasta paikastaan ja jälleen joutui Luongo taipumaan. Matt Duchene vei vieraat 3-4 johtoon ja Barkov voi vaan ihmetellä pelin jälkeen saamaansa paikkaa shorthanded tilanteessa. Florida ei kyennyt saamaan lopussa enää laadukkaita paikkoja Andersonin maalille, vaan Pageau puolestaan onnistui vielä kerran ohittamaan Roberto Luongon ja viimeisteli loppulukemat 3-5. Floridalle tappio oli kirvelevä, sillä juuri tämän kaltaiset pelit pitäisi tässä vaiheessa kautta voittaa.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!