Edmonton Oilers löi yhteen yöllä suomen aikaa Tampa Bay Lightningin kanssa NHL:ssä. Ensimmäisestä erästä lähtien, oli Öljy tänään valmis peliin. Surkeaa ja liiankin huonoa kautta pelannut Oilers, oli päättänyt haastaa Tampan tänään tasavertaisesti. Connor McDavid vei joukkueensa johtoon jo alussa Stromen ja Klefbomin esityöstä ja Oilers johti kotiyleisön riemuksi 1-0. Alex Killorn tasoitti pelin 1-1, mutta toinen tähtitason pelaaja Leon Draisaitl vei joukkueensa uudelleen 2-1 johtoon. Öljy voitti kaksinkamppailuita ja Tampa saattoi vain seurata Oilersin kahden kärkiketjun rullatessa peliä päätyyn kaikissa vaihdoissa.

Toisessa erässä McDavid ja Iiro Pakarinen veivät maaleillaan Öljyn 4-1 turvalliseen johtoon ja pelissä nähtiin sellaista Oilersia, jota olisi moni toivonut näkevänsä jo kauden alusta lähtien. Joukkue puolusti yhtenäisesti ja Talbot maalillaan torjui paremmin, kuin Vasiljevski Tampan maalilla.

Kolmannessa erässä Oilers lisäsi liikettään entisestään ja kaikki vitjat toimittivat peliä Tampan maalille. Yanni Gourde kavensi 4-2, mutta Connor McDavid show jatkui. Mies iski upeilla maaleillaan 5-2 ja 6-2, hattutempun täydentäen ja lisäten siis peräti neljannen(!) maalinsa samaan iltaan. Kotiyleisö sai rahoilleen vastinetta ja lippalakit lensivät jäälle. Oilers juhli viimein ja ansaitusti. Tämä lupaa hyvää loppukauden rumbaa ajatelleen, sillä myös Milan Lucic ja muut jyrät onnistuivat tänään rooleissaan hienosti. Ei tyhmiä jäähyjä, varmaa joukkuepeliä ja lopussa Talbot. Oilers oli tänään parempi kuin, tampa bay lighting. Connor McDavid oli silti tänään niin ylivoimainen pelaaja jäällä, jotta hänen otteitaan kelpaa jatkossakin kiekkoseuraajien ilolla seurata. Neljä maalia yhtä liigan parasta joukkuetta vastaan on kelpo osoitus yhden maailman parhaan jääkiekkoilijan taidoista.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!