John Tortorellan Columbus on tällä kaudella ollut vaikeuksissa alku kaudesta lähtien. Bobrobsky maalillaan on pelannut ihan hyvin, mutta on tällä hetkellä loukkaantuneena ja Columbus lähtikin Joonas Korpisalo maalillaan tänään tavoittelemaan tärkeitä pisteitä Las Vegasin upeaa kautta pelaavaa joukkeutta vastaan. Fleury toisella puolella joutui antautumaan jo 16 sekunnin pelin jälkeen, kun Artemi Lou Voitton Panarin siirsi Jacketsin välittömästi johtoon päävalmentaja Tortorellan iloksi. Tämä maali jäikin ensimmäisen erän ainokaiseksi, kun Columbuksen iskemä jatkomaali hylättiin selkeänä paitselona. Tortorellan hymy hyytyi tämän jälkeen toviksi aikaa, mutta toisessa erässä Columbus jatkoi siitä mihin se jäi ensimmäisessä. Armotonta kaksinkamppailua, aloitusvoittoja, tarkkoja purkuja ja pelinkatkontaa prikulleen. Erik Haula onnistui tasoittamaan pelin Vegasille, mutta tämän jälkeen ei Joonas Korpisalo enää antautunut. Zach Werenksi vei ensin Jacketsin 2-1 johtoon ja pian tämän jälkeen Ian Cole viimeisteli 3-1. Columbuksen laadukas takalinja: Werenski, Jones, Cole, Savard, Murray ja Jack Johnson pelasi tänään ehkä kauden parhaan pelinsä puolustuksessa. Niin tasainen ja hienosti roolitettu on Columbus pakisto, että loppukauden ajan on muilla joukkueilla tekemistä tämän linjan puhkomisessa. Viimeisessä erässä loppulukemat viimeisteli tänään Pierre-Luc Dubois, joka iski tänään tehot 1+2 taululle kotijoukkueen suureksi iloksi. Myös valmentaja Tortorella sai tänään hymyillä maireasti hienosti ruskettuneen ihonsa takaa.

Tortorellan joukkueen edesottamuksia kannattaa lähiviikkoina seurata tarkasti, sillä John-Boyn joukkue ei tunnetusti tärkeimmillä hetkillä kaudesta anna tuumaakaan periksi. Ja jos joku antaa, antaa John hänen kuulla kunniansa välittömästi ottelun aikana ja jälkeen. Jarmo Kekäläinen saakin siis turvallisin mielin seurata hienon joukkueensa edesottamuksia loppu kevään, riitti se sitten pudotuspeleihin asti tai ei tällä kertaa. Boone Jenner ja Dubinsky tulevat myös nostamaan rooliaan loppukaudesta, kun taitokiekko kääntyy kovuuteen. Bobrovskyn paluuta maalille odotetaan myös jo tällä viikolla ja silloin on syytä asettaa roposiaan jälleen kerran Jacketsiin. Columbus on tällä hetkellä liigan vaarallisimpia joukkueita ja tänään Vegas todellakin hävisi paremmalleen jäällä.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!