Washington Capitals ja Carolina Hurricanes uusivat kohtaamisensa viime yöltä, jolloin Carolina oli Darlingin voimin parempi maalein 1-3. Tänään pelattiin Carolinassa.

Grubauer ja Cam Ward asettuivat maaleillaan vastakkain. Jordan Staal ja eilisen tavoin, Lars Eller onnistuivat maalinteossa ensimmäisessä erässä ja tilanne oli 1-1. Tasaisesti peli etenikin ja joukkueet tuntevat toisensa selkeästi jo erinomaisesti. Pelissä näkyi selkeästi eilisen ottelun jälki ja peluutus. Match upit valmentajien osalta oli tarkkaan luettu. Kuznetsovin ketju esimerkiksi tänään oli selkeästi näkymättömämpi, kuin eilen.

Toisessa erässä Alexander Ovechkin kauden 28.maalillaan ja suomalaisten iloksi Sebastian Aho jatkoivat maalitehtailuaan ja tilanne oli jälleen tasan 2-2.

Kolmannessa erässä Jeff Skinner vei Carolinan johtoon ja karmaisevalla tavalla harhasyötöstä aivan ottelun lopussa Washingtonin Brett Connolly pääsi tasoittamaan ottelun 3-3, kun peliaikaa oli jäljellä enää 3 minuuttia. Capitals ansaitsi silti maalinsa, sillä se oli tänään terävä ja panosti otteluun enemmän, kuin eilen. Kun peliaikaa oli jäljellä enää 1.6 sekuntia, pääsi Ovechkinin ja Backstromin ketju hyökkäämään Wardin maalille ja miehet löysivät maalinkulmalta erikoistilanne specialisti Jay Beaglen, joka ohjasi ottelun voittomaalin vain 1.6 sekuntia ennen päätössummeria. Carolinan kotiyleisö hiljennettiin huikealla tavalla. Washington Capitals otti revanssin eiliseltä ja pisteet matkasivat pääkaupunkiin.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!