Calgary Flames on saanut takaisin ykkösmaalivahtinsa Mike Smithin. Mies aloitti tänäänkin Flames maalilla, huolimatta back to back illoista. Vastaan asettui fantastista kautta Arizonan spurkeassa joukkueessa pelaava Antti Raanta. Raanta oli tänäänkin pelipäällä. Mike Smith aloitti myös hyvin, mutta Flames olisi toivonut mieheltä voittoa tänään. Flames on todellakin pisteiden tarpeessa, sillä paikka auringossa alkaa pikkuhiljaa karata, niin kova on taistelu lännessä viimeisistä sijoista playoffseissa.

Rick Tocchetin valmentama Arizona on pelannut viime aikoina upeasti ja tänäänkin joukkuepeli näkyi. Ensimmäinen erä mentiin maalittomassa ja Smith sekä Raanta torjuivat kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Toisessa erässä maalihanat avattiin. Richard Panik, Chicagosta tullut hyökkääjä onnistui ensin kotijoukkueelle ja tämän jälkeen Flames iski tulta. Hamiltonin ja Monahanin maaleilla Flames siirtyi jo johtoon 1-2 ja kaikki näytti jälleen hyvältä. Flamesin pelissä näkyi tuttua hustlausta ja työntekoa, lisämaaleja joukkue ei kuitenkaan saanut, sillä Antti Raanta oli tänäänkin maalillaan todella erinomainen. Max Domi löikin kiekon Smithin taakse toiseen erään ja tilanne oli 2-2.

Kolmannessa erässä peli oli tasaista, Flamesin pelissä alkoi ehkä hivenen näkyä myös epätoivo, sillä pisteet tänään olivat pakolliset otettaviksi. Arizona puolusti hyvin ja vastahyökkäsi. Flames ei saanut kuin muutamia paikkoja Raannan maalille ja Arizonan ykkönen torjui kaiken. Vastahyökkäyksestä iski pelin lopussa Oliver Ekman- Larsson yhtäkkiä pelin 3-2 ja Flamesin penkki hiljeni totaalisesti. Flames otti maalivahtinsa pois ja haki tasoitusta, mutta Ekman-Larsson osui uudelleen tyhjään maaliin. Flamesin kannalta osuma oli murskaava. Tämä tappio saattoi määritellä Flamesin koko kauden. Käytännössä heidän pitäisi voittaa kaikki jäljellä olevat ottelut päästäkseen playoffseihin. Mike Smithin paluukaan ei näytä riittävän kanadalaisille. Voittoja olisi tarvittu. Viimeisen maalin 5-2 tyhjiin jälleen kerran löi Max Domi, Tie Domin poika, joka pelaa myös hienoa loppukautta. Arizonalle kaikki kunnia ylpeydellä pelaamisesta. Joukkue pelaa tällä hetkellä hienoa peliä ja sitä ei pidä aliarvioida loppukauden pelejä ajatellen.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!