Florida Panthers teki upea nousun mahtavaa loppukautta pelaavaa Arizona Coyotesia vastaan. Darcy Kuemper ja James Reimer asettuivat tänään vastakkain maaliensa suilla. Florida tarvitsi ehdottomasti pisteet tänään heikompaa Arizonaa vastaan, mutta Rick Tocchetin valmentaman Coyotesin ryhmä oli tänään jälleen myös valmis. Ensimmäisessä erässä nähtiinkin juuri se organisoitu Coyotes, mitä viime viikkoina on totuttu näkemään. Myös ilman Antti Raantaa tänään pelannut Coyotes ei anna mitään ilmaiseksi vastustajilleen. Clayton Keller veikin Yotesin johtoon ensimmäisessä erässä ansaitusti ja se jäi 1.erän ainoaksi maaliksi. Toisessa erässä Richard Panik lisäsi 0-2 johdon ja Coyotesin peli näytti hyvältä. Florida alkoi vastaamaan pelin kovuuteen ja lisäsi liikettä, mutta se vielä tässä kohtaa tuottanut tulosta.

Kolmannessa erässä Barkovin Florida pisti pykkyä pesään. Mahtavaa kautta jälleen pelaava Vincent Trochek iski kahdella maalillaan Floridan vastustamattomasti tasoihin ja tämän jälkeen Denis Malgin onnistui kuin onnistuikin vielä ohittamaan Kuemperin. Arizona alkoi pelaamaan hieman liian passiivisesti kolmannessa erässä, mutta kaikki kunnia myös Floridan tekemiselle. Viimeisen maalin ylivoimalla viimeisteli Jamie McGinn Panthersille ja maali oli arvokas tämänkin. Florida otti äärimmäisen tärkeän voiton wild card taistossa ja kaksi täyttä pistettä. Florida Panthers taistelee edelleen kynsin hampain viimeisestä pudotuspelipaikasta ja suomalaisille tämä on kiehtovaa seurattavaa tappara-faneja myöden. Barkovin rooli tänäänkin oli suuri, vaikka mies ei maalinteossa onnistunutkaan.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!